Cinderella '98

Cinderella '98[Reading] ➬ Cinderella '98 ➳ Ahadiat Akashah – Oaklandjobs.co.uk Kita ibarat bunga bunga yang berkembangan Happy New Year Yours Sincerely, Cinderella Kita ibarat bunga bunga yang berkembangan Happy New Year Yours Sincerely, Cinderella. Satu lagi novel AA yang ceritanya berkisah kehidupan, Zaza yang jatuh cinta kpd Joey tapi terpaksa jeruk rasa kerana masih isteri kepada Rafar Tak pasti macam mana dan bila Zaza kahwin dengan Rafar though Beberapa minor twists juga cerita ni, Zaza yang serba elok sesuai dan padan dengan Joey, sama cantik sama bijak, sama beriman dan baik hati perfect couple Rafar yang bongkak sebab anak billionaire, baran dan wife abuser sama macam pakciknya yang dupenjara sebab terbunuh isterinya Lisa, ke Satu lagi novel AA yang ceritanya berkisah kehidupan, Zaza yang jatuh cinta kpd Joey tapi terpaksa jeruk rasa kerana masih isteri kepada Rafar Tak pasti macam mana dan bila Zaza kahwin dengan Rafar though Beberapa minor twists juga cerita ni, Zaza yang serba elok sesuai dan padan dengan Joey, sama cantik sama bijak, sama beriman dan baik hati perfect couple Rafar yang bongkak sebab anak billionaire, baran dan wife abuser sama macam pakciknya yang dupenjara sebab terbunuh isterinya Lisa, kesian menyesal tinggalkan Joey for someone who later hurt her Linda, I think she s a lesbian, nak dijodohkan oleh Tan Sri dengan Rafar, tapi nekad turn him down and left leaving the Tan Sri down with stroke Finally, what happen to Zaza Joey Rafar said he will gantung Zaza tak bertali sebab he blame her for everything Adakah kisah berakhir dengan tragedi Only AA can write this way Misi aku berjaya habiskan novel ni penat gaklah nak habiskan sbb lama dh aku x baca novel yg byk sgt berckp dlm hati kurang dialog sikit lg aku nk terlentok menahan kantuk typical kisah AA Perempuan cantek ala model, lelaki hensem ala anak raja, kaya, bisnes, anak Tan Sri, keta mahal2. maaf ckp ms aku bc ni rs nk muntah kebosanan pun ada kalo dulu2 ms msih remaja aku baca takpe lg tp skrg dah takde mood aku nk hadam kisah2 yg mcm ni lg bkn selera aku lg huhu

Paperback  Ù Cinderella '98 PDF ¼
  • Paperback
  • 386 pages
  • Cinderella '98
  • Ahadiat Akashah
  • Malay
  • 03 September 2018
  • 9839216481 Edition Language Malay Other Editions None found All Editions